Min Babyshower ❤️ | Paulina Le Fort
Paulina Le Fort

Paulina Le Fort

Annons

Min Babyshower ❤️

Att överraska mig kan nog inte ha varit det lättaste kan jag tänka mig!!! Men ni ska veta att ni lyckades ❤️ tack min älskade familj!

Jag hade själv länge tänkt på att göra en stor babyshower, i mina tankar hade jag planerat att hyra en lokal, bjuda in hela tjocka släkten (båda sidorna) våra gemensamma vänner, laga massa god mat, bjuda på roliga lekar, dans osv..

Men i min familj fyller alla år i RAD en efter en! Vi kan börja med mamma o pappa mellan dom är det 10 dagar , där efter kommer min älskade make och mellan han och min son är det 2 dagar och sedan så fyller min dotter år. Ja ni kan tänka er att jag hade fullt upp i somras!
så jag fick nog, jag kände att jag verkligen verkligen inte orkade göra fler kalas/fester, jag ville nu bara gå runt och njuta av att vara gravid (inte det lättaste ) 💪🏻😃

Men min älskade svärmor ville verkligen göra en babyshower, vad hon kämpade 😂💕. Tillslut övertalade hon mig att göra en, fast en liten. Men planeringen gick inte som vi ville det var kort om tid, och tillslut hamnade allt i mina händer. Och jag bröt ihop, jag kände att jag både psykiskt o fysiskt verkligen inte orkade anordna något, hormonerna tog helt klart över 😭😳! Och jag bestämde mig för att INTE göra något alls! 

Helt plötsligt börjar jag lägga märke till att alla börjar bete sig (enligt mig) lite konstigare än vanligt! Mamma och ”S” märker jag går runt o viskar till varandra, svärföräldrarna åker och ”kollar jackor” med ”S” medans mamma e här och hälsar på mig, mina kusiner hör knappt av sig och så ringer brorsan o bjuder mig på dejt 🤔 destination IKEA .. 🤔🤔 ingen vill åka till Ikea med mig 😂😂😂! Jag får alltid tjata mig till det!! Plus att mina barn tjatade inte ens på att få följa med, jag menar dom vill alltid följa med, men denna gång va alla positivt inställda till att jag skulle på dejt med brorsan…. Så lillebror o jag lunchade och shoppade lite på Ikea och hade det super mysigt ( tack min älskade bror) medans alla var hemma och fixade allt! 

När vi väl kommer hem står alla i hallen o skriker ÖVERRASKNING !! ​

Att se två familjer sammarbeta på det där sättet har jag själv aldrig fått uppleva Vilken lycka ✨🙏🏻! Vilka detaljer, dekorationer , roliga lekar 😍 maten , efterrätten , tårtan! OCH blöjtårtorna WOW! Vad duktiga ni är, presenterna ALLT! Jag är imponerad 👌🏼👌🏼
Ni lyckades inte bara att överraska mig, utan det ni fick mig att känna igår  har inget pris! Tack för att ni älskar Prinsen i magen så mkt och tack för all kärlek ni gav mig igår. Ni gav mig ett minne för livet och en fin historia att berätta för vår Emilio Stefano som snart är här! Tusen tusen tack ❤️🙏🏻 jag älskar er!

Vilken BABYSHOWER ⭐️
Kärlek ❤️// Pau

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Paulina Le Fort

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats