Mitt punkten i mitt liv =Familj ❤️🙏🏻 | Paulina Le Fort
Paulina Le Fort

Paulina Le Fort

Annons

Mitt punkten i mitt liv =Familj ❤️🙏🏻

Hej allesammans!
Nu när jag väl ska börja skriva om mig, min familj och min vardag vill jag passa på att presentera dom. Jag är snart 3 barns mamma (så spännande). Mina två första älskade barn är från mitt tidigare förhållande, och mitt tredje barn vårt efterlängtade lilla mirakel är mitt o min makes första gemensamma lilla pojke som snart är här ❤️. Mitt första barn, min flicka fick jag vid 17 års åldern något som har varit både lärorikt och underbart idag är hon 14 år. Mitt andra barn min första grabb, mannen i mitt liv kom 5 år senare, 22 år va jag då och idag är han 9 år. Och i år 9 år senare får jag min lilla sladdis, en liten pojke beräknad till 2/11-17. Sedan den 28/11-15 är jag lyckligt gift med mitt livs kärlek som jag kommer kalla “S” i mina inlägg, och vår bröllops present vi gav oss själva och till vår familj så klart! är vår lilla bortskämda ( mitt fel) chihuahua Rambo. Här kommer det lite bilder på
Oss 💕
Kärlek // pau

Min familj ❤️
Min familj ❤️
Min tonårs tjej ❤️
Min tonårs tjej ❤️
Min grabb ❤️
Min grabb ❤️
Vi tre ❤️
Vi tre ❤️
Våran bortskämda vovve ❤️ Rambo
Våran bortskämda vovve ❤️ Rambo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Paulina Le Fort

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats