Vad har hänt? -7 månader senare ❤️🙏🏼 | Paulina Le Fort
Paulina Le Fort

Paulina Le Fort

Annons

Vad har hänt? -7 månader senare ❤️🙏🏼

Hej allesammans 😘

Nu har det verkligen gått ett bra tag sedan jag inte skrev av mig, har velat ta tag i det ett tag nu ,men bebisbubblan tog över och verkligheten hann ikapp mig.

Sist jag skrev va det vinter ute och Emilio va inte så gammal. Måste säga att det har hänt väldigt mycket sen dess. Idag är han en super glad, envis väldigt bestämd liten bebis på 9 månader. Vi får äntligen sova mer en 4 timmar per natt i allafall 😂 lyxigt måste jag få säga. Och han växer och äter som han ska och utvecklad i sin egna lilla takt precis som han ska. Han älskar sin gåstol , alla eluttag i detta hem samt alla sladdar som existerar och blir super arg när man säger ifrån och tar bort sladdarna ifrån honom. Så ja det är full rulle ska ni veta 😂❤️

Min mellersta grabb Sebastian som han heter har nu blivit 10 år och är fortfarande inne i sin lilla mini tonårsfans, fast lite lugnare. ( hopps det håller sig) måste få säga att han är en fantastisk ödmjuk storebror. Och denna sommar har vi två verkligen njutit av varandra. Antar att det va den sista sommarlovet han umgicks med mig, för nu ser man klart o tydligt hans intressen och hans umgänge. Något jag självklart accepterar och är stolt över. Har fått inse denna sommar att han blivit stor kille nu ❤️😍 Nu ska han börja i 4:an äntligen mellanstadiet säger han och har förhoppningsvis kommit in i fotbollsklassen (får vi reda på måndag) så det ser vi framemot, för första gången längtar han till skol start 😂. Får vi se hur länge det håller !!🤷🏻‍♀️.

Och så har min lilla flicka Nicole gått och blivit hela 15 år 😍😱 förstår ni att jag har nu varit mamma i 15 hela år? Måste säga att det är helt fantastiskt ❤️

Men gudarna ska veta att det e fasiken inte enkelt, som jag skrivit innan på mina gammal inlägg så har jag haft världens tur med tonårsperioden då Nikki inte är en vilding , men känslor kan ibland vara lite svårare att handskas med. Och när man är i hennes ålder, då händer det mkt med både kropp och själ. Och man kan inget annat göra än att bara lyssna, vägleda och förstå. Och här finns jag för att förstå och älska henne precis för den hon är, Min FANTASTISKA lilla flicka ❤️

Och om mig själv så har det hänt väldigt mycket! En enorm utveckling men något jag är oerhört tacksam för.

Ibland behöver man stänga vissa dörrar för att andra ska öppnas. Och när verkligheter hinner ikapp en och livet får dig att inse vad som gör dig bra och mindre bra. Då kommer valen och alla val har sina konsekvenser, och konsekvenserna är inte alltid lätta att ta. Men är det ett rätt val i livet då spelar egentligen inte konsekvenserna någon roll alls. Och där har jag befunnit mig ett tag. Min relation med min älskade make har också fått smaka på dessa ändringar. Vi älskar fortfarande varandra lika mycket och kommer kämpa hela vägen ut tillsammans.

Så utvecklingen har gjort oss väldigt bra måste jag säga även fast vägen dit har varit tuff!

Men jag måste få säga att jag är oerhört tacksam för det äkta jag idag har i mitt liv ❤️🙏🏼

Kommer gå in djupare på detta ämne i min nästa inlägg ❤️

Ha en fortsatt underbar helg 🙏🏼💕 Bamse kram fån mig 😘

PS. Guuuuddd vad jag har saknat att skriva av mig 🤣🙏🏼😍

Kärlek / pau 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Paulina Le Fort

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats